שוב שישי, שוב נאספים. גם היום עיקר השיח מתמקד במה עשינו השבוע, מה השבוע עשה לנו ומה מתוכנן להמשך. על קבוצת הוואטסאפ שפתח מארק ובה אפשר לשטוח רעיונות וגם לעקוב אחרי הביצועים, כבר סיפרנו. השבוע צורפו אליה עוד חברים.
עניין מכשירי השמיעה ירד כרגע לשולי הדרך. יש פה תהליך מקצועי רפואי. הבקשה לגיוס תרומות לעניין זה, מאד לא ממוקדת וקשה לביצוע.
הכיוון כרגע – להתמקד בגיוס כסף לנעליים עבור תלמידים בבתי הספר.
ביום רביעי הקרוב 7/9 ניסע לפגוש את ליאורה בירושלים כדי להבין אם אנחנו יכולים לעזור ולתמוך בפרוייקטים של מוזיקה ומחול שהיא עושה בשיתוף עם קולגות מעזה.
אני מקווה שנוכל לארגן מפגש בסיני. ממתינים לתשובות מראמי לגבי שותפים.
כדי להבטיח את הצלחת המשימות, אנחנו נזקקים לתהליכים בירוקרטים שלא עסקנו בהם בעבר וזה מתקדם בעצלתיים.
היום, לכבוד סיום ההליך הרפואי העיקרי במחלתו (לשעבר), הופיע במגדלור החרובי בעצמו! נוהג ב"כבאית" שלו כשלצידו ידיד העונה לשם נועם.
לפניהם הגיע חנן, לפניו גם מלכי ובלה, וקודם מארק, אחרי שמוליק נחשי ומשה (שבאו לאחר שהחזירו ידיד עזתי שעובד בארץ למסוף ארז)
ולפני כולם, הגעתי אני! גם לראמי היה היום חלק ב"מגדלור" בעזרת הטלפון.
אז היינו הפעם: נחשי, שמוליק, משה, עודד, מארק, בלה, מלכי, חנן, רמי, נועם, ראמי.
כתב: עודד



